O co jde?

Termín: 23.-25.10. 2015
(začátek pátek 19:00, hra končí v sobotu večer, aby byl prostor na afterparty jak se sluší a patří)
Místo: Červený hrádek u Sedlčan, bydlení v chatkách
49°39'33.174"N, 14°27'34.354"E
Stručně prostředí: blízká budoucnost po virové epidemii.


Ke konci září 2011 se měl konat PA larp Wranovská výzva. Čiré PAčko zaměřené na motoristy a přežívání v drsném PA světě. Ovšem nebylo možné si pronajmout místo potřebné k tak rozsáhlé akci. Takže Výzva letos nebude a my jsme se s Alixou shodli, že by bylo hloupé a možná trochu nefér ve skoro rok avizovaném termínu nic neuspořádat. Takže jsme sedli nad jedním již rozpracovaným tématem a dali do kupy úplně novou akci, kterou pořádáme společně – Osadu 12. Akce se smrtelně triviálním settingem, nenáročná na reálie i kostým. Nenáročná je i reálně – bydlí se ve skautské základně a jídlo se vaří centrálně. Akce se pro úspěch opakuje.

Nečekejte zdevastovaný svět, nečekejte přežívání z kopřivové polévky, spaní v betonové suti a střepech. Nemusíte se bát ani surové a divoké akce Madmaxovských záporáků. Na akci nebudete potřebovat zbraň ani ochranné brýle, pokud svůj pohyb omezíte pouze na území Osady. Bude se jednat o poměrně klidnou a civilizovanou hru dostupnou všem, kdo o ni mají zájem (a projdou registrací). Co naopak můžete očekávat, jsou propletené vztahy přichystané k emotivním odhalením. Tajné intriky, neshody ve vnímání světa a osobní svobody, paranoia po setmění. Zažijete život v komunitě.

Postavy jsou předem nadefinované, jejich obsazování bude probíhat dle uvážení orgů a podle vyplněného dotazníku, který je třeba vyplnit pokud se chcete účastnit hry.


Žádné komentáře:

Okomentovat